Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Agnbøk (Ferdighekk 125 cm +)

1002_D67B
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
949,00 kr.
Mengderabatter
+
Antall planter
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Agnbøk (Ferdighekk 125 cm +)" er 9.

Kjøp nå med 1-klikk

Latinsk navn: Carpinus betulus

Beskrivelse

Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra dag en. Vi leverer ferdighekk fra 125 - 220 cm. Du kan velge mellom to typer ferdighekk: Villa ferdighekk og Prima ferdighekk. Begge er høye og flotte hekkplanter som er tilpasset norsk klima. Den vesentligste forskjell er at Villa ferdighekkplanter kan ha litt uregelmessig grenplassering og det kan ta en stund før hekken blir 100% tett. Prima ferdighekk-plantene er tettere og skjermer bra umiddelbart etter planting.

Agnbøk (Carpinus betulus) likner på vanlig bøk og brukes til klippede hekker, men bladene til Agnbøk er mer riflete enn vanlig bøk. Agnbøk tar relativt lite plass i bredden og hekkens røtter vokser mer nedover enn utover.

Agnbøk er en robust og lite vedlikeholdskrevende hekkplante. Hekkens utseende varierer og gir liv i hagen hele året. Etter vinteren varsler friske grønne skudd at våren har kommet. På sommeren skaper Agnbøkens friske grønne farge liv i hagen og på høsten lyser Agnbøken opp med visne blader i høstfarger.

Agnbøk trives best i sol eller delvis skygge og kan plantes i jord med sand- eller leirholdig tekstur. Kan også trives i ren sand- og leirjord, så lenge du sikrer at hekken får nødvendig vann og næring. 

Herdighetssone: H4

Antall planter pr. meter: 3


Leveringstid og pris

Forskjell Villa og Prima ferdighekk

 

Film

Andre så også på disse produktene