Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Bøk (Ferdighekk 125+ cm)

1008_793B
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
899,00 kr.
Mengderabatter
+
Antall planter
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Bøk (Ferdighekk 125+ cm)" er 10.

Kjøp nå med 1-klikk

Latinsk navn: Fagus sylvatica

Beskrivelse

Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra dag en. Vi leverer ferdighekk fra 150 - 220 cm. Du kan velge mellom to typer ferdighekk: Villa ferdighekk og Prima ferdighekk. Begge er høye og flotte hekkplanter som er tilpasset norsk klima. Den vesentligste forskjell er at Villa ferdighekkplanter kan ha litt uregelmessig grenplassering og det kan ta en stund før hekken blir 100% tett. Prima ferdighekk-plantene er tettere og skjermer bra umiddelbart etter planting.

Bøk (Fagus Sylvatica) blir tidlig grønn på våren. Først er bladene lysegrønne og deretter mørkegrønne. På høsten får bladene kobberrøde nyanser.

Bøkehekken beholder det brune og visne bladverket over vinteren, og derfor skjermer Bøk relativt godt hele året selv om det er en løvfellende hekk.

Etter etablering vokser Bøk raskt – med opptil 30-60 cm i året. Vi anbefaler at du klipper bøk årlig, enten i juni eller august.

Bøk bør plantes i jord med bra drenering og har behov for mye vann. Bruk gjerne dryppslange. Har du leirete jord er Agnbøk et bra alternativ til vanlig Bøk.

Herdighetssone: H5

Antall planter pr. meter: 3Leveringstid og pris

Forskjell Villa og Prima ferdighekk

 

Film

Andre så også på disse produktene