Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Laurbærhegg 'Novita' (Ferdighekk 125 cm+)

8720626320598
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
799,00 kr.
795,00 kr.
Mengderabatter
Du sparer: 4,00 kr. (1%)
+
Antall planter
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Laurbærhegg 'Novita' (Ferdighekk 125 cm+)" er 10.

Kjøp nå med 1-klikk

Latinsk navn: Prunus laurocerasus

Beskrivelse

Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra dag en. Vi leverer ferdighekk fra 150 - 220 cm. Du kan velge mellom to typer ferdighekk: Villa ferdighekk og Prima ferdighekk. Begge er høye og flotte hekkplanter som er tilpasset norsk klima. Den vesentligste forskjell er at Villa ferdighekkplanter kan ha litt uregelmessig grenplassering og det kan ta en stund før hekken blir 100% tett. Prima ferdighekk-plantene er tettere og skjermer bra umiddelbart etter planting.  Bemerk at Laurbær Novita Prima ferdighekk kun leveres på våren og i september (uke 37-39).

Ferdighekk i laurbærhegg 'Novita' (Prunus laurocerasus) er en flott og frodig hekk med store ovale blader og en fantastisk fylde.

Den vintergrønne fargen setter kulør på selv de triste vinterdagen. Vær oppmerksom på, at hekken kan få frostskader hvis den er plasert på utsatte steder.

Laurbærhegg 'Novita' regnes som den mest hardføre av laurbærheggene og har litt mer avlange blad enn Laurbærhegg 'Etna'. 

Kan plantes i kystområdene på Sør- og Vestlandet. Vi anbefaler ikke Laurbær i Oslo eller på Østlandet.

Herdighetssone: H3

Antall planter pr. meter: 2

Leveringstid og pris

Forskjell Villa og Prima ferdighekk

 

Andre så også på disse produktene