Levering Bestill ferdighekk nå og velg selv leveringsuke. Vi leverer hele våren.

Direkte fra planteskolen
Vekstgaranti
Kort, faktura eller delbetaling
Telefon: 6779 3087
Kontakt oss her

Ferdighekk planter fra Oslo Ferdighekk


Herdig og ferdigvokst

Vanligvis tar det flere års ventetid og vedlikehold fra den dagen du planter hekken til den er tett. Normalt vil en hekk først bli tett etter gjentatt beskjæring og jevnlig vanning. Det er fordi man til en tradisjonell hekk bruker små planter som bare har stått et år eller to ute på planteskolen. Disse plantene er svake og sårbare, og det krever mye iherdig innsats for at hekken skal overleve.

Med hekk fra Oslo ferdighekk unngår du den lange ventetiden – opptil 5 år -  for at hekken skal vokse seg høy og tett nok til å verne ditt privatliv  og du og ditt hjem vil være skjermet fra andres øyne fra samme dag som ferdighekken blir plantet.

Ja, våre Prima ferdighekk-planter er faktisk unike på markedet i og med at de vil være sterke nok til å ”klare seg selv” og oppta nok næring til å vokse videre, med en gang du får dem hjem

Direkte fra planteskolen

Hekkplantene høstes direkte fra planteskolen et par dager før de blir sendt hjem til deg. Noen planter settes i potte og andre leveres med netting omkring røttene.

Vi har et meget effektivt distribusjonsnett, og leverer 80% av plantene våre innen 60 timer.  På Østlandet bruker vi i tillegg et budfirma til distribusjonen. Det betyr at plantene påvirkes minimalt av transporten og kommer friske og frodige frem til deg.

Leverings og vekstgaranti

Vi garanterer at plantene blir levert i god stand og gir deg full garanti på eventuelle transportskader.

Det er dessverre ikke mulig å gi en 100% garanti på levende planter over lengre tid, ettersom vi ikke lenger vil ha kontroll over plantene etter at de er levert til kunden.  Allikevel er du, uansett årsak, dekket av vår vekstgaranti. Les mer om vekstgarantien her (link).

Er det noe du vil spørre om etter at hekken er satt ut, eller hvis det oppstår problemer med plantene, må du bare ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med tips og gode råd.

.

Planter som kan brukes overalt

Ferdighekker kan brukes til mange forskjellige formål og i nesten alle slags miljøer. I private hager, forretningsanlegg eller i det offentlige rom – ferdighekker er prikken over i-en. 

Planter fra Oslo Ferdighekk gir deg beskyttelse og privatliv; de skaper skjønnhet, intimitet og en fin visuell ramme, og er et kjærkomment grønt innslag i din hage eller gårdsrom.

Ferdighekk fra 125-220 cm

Våre ferdighekk-planter er mellom 125 og 220 cm høye. Bredden på plantene avhenger av hvilken type de er. 

Du kan selv tilpasse bredde / høyde over tid når du klipper hekken, og du velger selv leveringshøyden når du bestiller planter i nettbutikken.

Vanligvis leveres ferdighekk planter med klump men noen typer kan også leveres i potte. Levering direkte hjem til deg

Vi leverer alltid direkte hjem til deg og du velger selv leveringsuke i nettbutikken før du bekrefter din bestilling.


Vi tilbyr to typer ferdighekk - Villa og Prima

Hva er forskjellen?

Felles for både Villa og Prima ferdighekk er at begge er høye og flotte hekkplanter som er tilpasset norsk klima.

Den mest vesentlige forskjellen er at Villa Ferdighekk kan ha litt uregelmessig grenplassering og det kan ta litt tid før hekken blir 100% tett.

Prima ferdighekk er tettere og skjermer bra umiddelbart etter planting.

Prima ferdighekk

Prima ferdighekk er ferdigvokste hekkplanter som leveres fra 125-220 cm. Dette er et kvalitetsprodukt som er omfattet av vår strenge kvalitetskontroll og plantene er tydelig merket med en liten Prima fedighekk etikett.

Plantene er stellt av dyktige gartnere i opp til 8 år før de høstes. Gjennom årlige beskjæringer av både greiner og røtter har plantene utviklet greinstrukturen optimalt og røttene er kraftige og kan oppta nok næring til å sikre bra vekst.

Villa ferdighekk

Villa ferdighekk er litt mindre tette enn Prima ferdighekk. Dette er bra alternativ for deg som ønsker høye kvalitetsplanter men kan vente på at hekken skal vokse seg tett. Etter ca 2 år vil Villa ferdighekk plantene ha vokst seg tette.

Betyr det er Villa ferdighekk er av dårligere kvalitet enn Prima ferdighekk? Svaret er nei! Villa er stelt av dyktige gartnere gjennom flere år og plantene er av bra kvalitet. Alle våre ferdighekk planter (også Villa) er dekket av vår unike vekstgaranti.

Velge Prima eller Villa?

Se eksempler på forskjell mellom Prima og Villa ferdighekk planter her

Forskjell mellom Prima og Villa

Bøk

Flotte nyanser av grønn hele sommeren
Alt om Bøkehekk

Thuja

Norges tetteste Thuja planter
Mer om Thuja ferdighekk

Barlind

Flate, myke og mørkegrønne nåler
Les mer om Barlind

Liguster

Vintergrønn eller løvfellende Ligusterhekk
Velg Ligusterhekk

Agnbøk

Smal hekk med pålerøtter
Mer om Agnbøk

Garanti

Norges beste vekstgaranti
Les om vekstgaranti