Levering Vi leverer ferdighekk til midten av juli. Etter det leveres Prima og Villa ferdighekk igjen i uke 42. Ferdighekk i potte fra uke 32.

Direkte fra planteskolen
Vekstgaranti
Kort, faktura eller delbetaling
Telefon: 6779 3087
Kontakt oss her

Kontakt


Har du spørsmål anbefaler vi at du bruker skjemaet under. Kundeservice på e-post er gratis og våre medarbeidere er pålogget både tidlig og sent. Vi lover å svare så raskt vi kan.

E-post

Bruk kontaktskjemaet under. Så svarer vi enten direkte på e-post eller ringer deg opp.

Telefon

Du kan ringe oss på 6779 3087. Hvis vi ikke svarer er vi opptatt med å klargjøre ferdighekkplanter til våre kunder men du kan alltid legge igjen en beskjed og vi ringer deg tilbake snarest mulig.

Befaring

På deler av Østlandet (Oslo, Bærum, Asker, nedre del av Buskerud, Vestfold og i Grenlands området) tilbyr vi befaring. Les mer og bestill befaring her (lenke).

Kontaktskjema
(*) er obligatoriske.
Personvern *
Oslo Ferdighekk har administrasjon i Asker kommune hvor vi er stolte av å fortsette en lang tradisjon med plante- og bærsalg. Vi er ikke et hagesenter med fast utstilling men leverer planter direkte fra utvalgte planteskoler.
  
Postadresse: Torvveien 19, 1383 Asker. 

Organisasjonsnummer: 920 577 660 (MVA)

Levering sommeren 2024
Levering sommeren 2024
Bøk, Agnbøk og Liguster ferdighekk leveres til midten av juli.
Alle typer ferdighekk leveres igjen i september/oktober.
Planter i potte leveres fra uke 32 (8-9. august).

Du kan allerede nå bestille planter til levering hele sensommeren og høsten - og velger selv leveringsuke før du bekrefter din bestilling.