Levering Vi leverer ferdighekk til midten av juli. Etter det leveres Prima og Villa ferdighekk igjen i uke 42. Ferdighekk i potte fra uke 32.

Direkte fra planteskolen
Vekstgaranti
Kort, faktura eller delbetaling
Telefon: 6779 3087
Kontakt oss her

Levering


Levering til hele landet

Vi leverer til hele landet. I Oslo og Viken fylke koster leveringen vanligvis kr.  995, men denne prisen kan variere noe. I resten av landet vil fraktprisen variere i forhold til hvor mange planter du kjøper, og hvor de skal leveres. Prisen for levering til Stavanger og Bergen, for eksempel, er fra kr. 1.495. Du vil alltid kunne se samlet pris inkl. frakt og mva. i “kassen” før du bekrefter bestillingen.

Direkte hjem til deg

Hekkplantene høstes direkte på planteskolens jorder et par dager før avsendelse. Noen planter settes i potte og andre leveres med netting omkring røttene. Vi har effektiv distribusjon og leverer 80% av våre planter innen 60 timer. På Østlandet bruker vi i tillegg et budfirma til distribusjonen. Det betyr at plantene påvirkes minimalt av transporten og kommer friske og frodige frem til deg.

Levering vår, sommer og høst

Vi leverer alle ferdighekk-plantene fra april til juni. I juli, august og deler av september har vi leveringspause for noen typer hekk, men fra september/oktober er det full levering av hele utvalget igjen. Alt dette kan du sjekke i nettbutikken vår før du bestiller.

Bestillingsfrist

Vanligvis kan vi levere innen 5 til 10 arbeidsdager, men vi det kommer litt an på årstiden, feriedager og så videre. Nettbutikken vil gi deg svaret på hvor lang tid det tar.

Levering sommeren 2024
Levering sommeren 2024
Bøk, Agnbøk og Liguster ferdighekk leveres til midten av juli.
Alle typer ferdighekk leveres igjen i september/oktober.
Planter i potte leveres fra uke 32 (8-9. august).

Du kan allerede nå bestille planter til levering hele sensommeren og høsten - og velger selv leveringsuke før du bekrefter din bestilling.