Til informasjon: Vi bruker cookies i nettbutikken. Les mer om cookies under Salgsbetingelser og personvern. OK.

Oslo Ferdighekk - Ferdigvokst hekk på dagen!

Agnbøk (Prima ferdighekk)

1002
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
869,00 kr.
Mengderabatter
+
Antall planter =
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Agnbøk (Prima ferdighekk)" er 9.

 
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Agnbøk (carpinus betulus) er en frodig, lettstelt og robust hekkplante. Hvis du ønsker en smal hekk som har pålerøtter (røtter som vokser nedover) er Agnbøk det riktige valg. 

Prima ferdighekk er for deg som vil ha en tett hekk fra dag 1. Ønsker du et rimeligere alternativ anbefaler vi Villa ferdighekk som er planter av samme høye kvalitet som Prima ferdighekk men mindre tette.

Still et spørsmål

Andre så også på disse produktene