Oslo Ferdighekk - Ferdigvokst hekk på dagen!

Bøk (Villa ferdighekk)

1003
Klikk på bildet for å forstørre
Leveres april 2022
774,00 kr.
Mengderabatter
+
Antall planter =
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Bøk (Villa ferdighekk)" er 9.

 
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Bøk (Fagus sylvatica) er vår mest solgte løvfellende hekkeplante.

Bøk er hardfør til klimasone H4-5, og passer godt som hekk hele Sør-norge, unntatt i fjelltrakter. Den kan holdes lav, eller du kan la den vokse til en grønn «vegg» på 8-10 meter. Bøkehekken blir penest som en klipt hekk i «firkantform».

Villa ferdighekk er for deg som ønsker en høy hekk som gir noe skjerming umiddelbart etter planting, men kan vente en stund før hekken blir helt tett. Ønsker du en tettere hekk anbefaler vi Prima ferdighekk. Les mer om forskjellen her.

Still et spørsmål

Andre så også på disse produktene