Til informasjon: Vi bruker cookies i nettbutikken. Les mer om cookies under Salgsbetingelser og personvern. OK.

Oslo Ferdighekk - Ferdigvokst hekk på dagen!

Laurbærhekk Mariblon (Villa ferdighekk)

LM1
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
716,00 kr.
Mengderabatter
+
Antall planter =
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Laurbærhekk Mariblon (Villa ferdighekk)" er 6.

 
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Ferdighekk i laurbærhegg 'Mariblon' (PRUNUS L. GENOLIER MARIBLON) er en flott vintergrønn hekkplante. Mariblon får flotte store, ovale, skinnede mørkegrønne blader som gir en frodig fylde. Mariblon er meget oppreist i veksten, og derfor er denne typen kirsebærlaurbær best egnet til å stå som uklippet hekk. Hvis du likevel ønsker å holde den klippet, er dette den hekktypen som vil gi deg minst arbeid med klipping på grunn av veksten. Blir opp til 3,5 meter hvis du ikke klipper. Mariblon blir ikke tynn i bunnen kan kan stå oppreist i snøen pga. de sterke grener.

Laurbærhegg 'Mariblon' er en relativ hardfør laurbærhekk og kan plantes i kystområdene på Sør- og Vestlandet (H3).

Villa ferdighekk er for deg som ønsker en høy hekk som gir noe skerming umiddelbart etter planting, men kan vente en periode innen hekken blir helt tett. Ønsker du en tettere hekk anbefaler vi Prima ferdighekk. Les mer om forskjellen her.

Still et spørsmål

Andre så også på disse produktene