Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

 

Om Oslo Ferdighekk

Vi selger kun ferdigvokst hekk. Plantene våre er stelt av dyktige gartnere i opptil 8 år før de høstes. Gjennom årlige beskjæringer av både grener og røtter har plantene utviklet grenstrukturen optimalt og røttene er kraftige og kan oppta nok næring til å sikre bra vekst. 

Før plantene dine legger ut på turen hjem til deg, må de igjennom en grundig kvalitetskontroll.  Planter som ikke overholder våre kvalitetsstandarder får ikke bli med. For eksempel garanterer vi at "Prima Ferdighekk" med bøk og liguster liga alltid leveres med en bredde på minst 35 cm nederst på plantene, og med minst 30 sidegrener (Prima Ferdighekk bøk 220 cm).

 

Levering

Vanligvis kan vi levere innen 5 til 10 arbeidsdager, men vi det kommer litt an på årstiden, feriedager og så videre. Nettbutikken vil gi deg svaret på hvor lang tid det tar.

Vi leverer til hele landet og beregner leveringskostnader basert på leveringsadresse og hvor mye plass bestillingen din tar. I Oslo og Viken er levering vanligvis kr 875, men det kan være lokale forskjeller.

Vi har effektiv distribusjon og leverer 80% av våre planter innen 60 timer. På Østlandet bruker vi i tillegg et budfirma til distribusjonen. Det betyr at plantene påvirkes minimalt av transporten og kommer friske og frodige frem til deg.

 

 

 
Forsendelse

 

Vi leverer alltid bestillingen din direkte hjem til deg bortsett fra til øyer uten broforbindelse.

Sjåføren tar kontakt med deg før levering, og hvis du ikke er hjemme når han kommer, avtaler dere hvor plantene skal plasseres.

 

  

Betaling

Du velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen.

Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa eller Mastercard.

Du kan også velge å betale med Vipps eller faktura.

Hvis du vil betale i flere deler, velger du avbetaling i ”kassen” (opp til kr. 50.000).

 

 

 

 

 

Vi tilbyr to typer ferdighekk - Villa og Prima

Ferdigvokst hekk på dagen

 

Hvorfor velge ferdighekk?