Til informasjon: Vi bruker cookies i nettbutikken. Les mer om cookies under Salgsbetingelser og personvern. OK.

Oslo Ferdighekk - Ferdigvokst hekk på dagen!

Thuja+ Brabant

TB1
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
549,00 kr.
Mengderabatter
+

Minimum antall for "Thuja+ Brabant" er 10.

 
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Den mest solgte thujaen i Norge de siste årene er Brabant. Den vokser raskt, opptil 30 cm i året, og har en løs vekst. Det er et robust bartre som tåler mye, også beskjæring.

Thuja ‘Brabant’ er ypperlig valg for deg som ønsker en hekk som vokser seg raskt stor og  har en frisk grønnfarge i vekstsesongen, men får en noe bronsebrun farge om vinteren.

Still et spørsmål

Andre så også på disse produktene