Til informasjon: Vi bruker cookies i nettbutikken. Les mer om cookies under Salgsbetingelser og personvern. OK.

Oslo Ferdighekk - Ferdigvokst hekk på dagen!

Thuja+ Smaragd

TS1
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
599,00 kr.
Mengderabatter
+

Minimum antall for "Thuja+ Smaragd" er 10.

 
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Om sommeren har Smaragd en skarpt grønn, frisk farge, den blir noe gulere om vinteren. Smaragd er relativt saktevoksende, etterveksten er cirka 15-25 cm hvert år. Fullvokst høyde på Thuja ‘Smaragd’ i hekk regnes som cirka 5 meter.

Skal du ha en tett, klipt thujahekk er det lettere å få til dette med Smaragd enn Brabant, og til lavere hekker er Smaragd absolutt å anbefale.

Ønsker du en tett hekk anbefaler vi en planteavstand på ca 50 cm. Hvis hekken ska være luftig anbefaler vi å plante Thuja Smaragd med 1,5 meters avstand, da får du god avstand mellom plantene og pyramideformen på treet vil være tydelig.

Still et spørsmål

Vedlegg

Produktark Thuja+ (Thuja_plus_fordeler.jpg, 83 Kb) [Last ned]

Andre så også på disse produktene