Til informasjon: Vi bruker cookies i nettbutikken. Les mer om cookies under Salgsbetingelser og personvern. OK.

Oslo Ferdighekk - Ferdigvokst hekk på dagen!

Vinterliguster (Villa ferdighekk)

VL2
Klikk på bildet for å forstørre
Utsolgt
719,00 kr.
Mengderabatter
+
Antall planter =
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Vinterliguster (Villa ferdighekk)" er 9.

 
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Vinterliguster vanlig ferdighekk er utsolgt våren 2021. Vi har fortsatt Vinterliugster Prima ferdighekk klar for levering - les mer og bestill planter her: https://ferdighekk.oslo.no/vintergrnn/vinterliguster/

Vinterliguster er en vakker vintergrønn hagebusk. Den har et pent bladverk og hvis du bruker Vinterliguster frittvoksende får den duftende små blomster og svarte bær senere på sesongen.

Vinterliguster er imidlertid at ikke er veldig hardfør. Den kan klare seg i klimasone H2, slik at mange steder på kysten i Sør-Norge vil det gå bra, men i resten av landet er den ikke hardfør nok til å klare vinteren.

Villa ferdighekk er for deg som ønsker en høy hekk som gir noe skerming umiddelbart etter planting, men kan vente en periode innen hekken blir helt tett. Ønsker du en tettere hekk anbefaler vi Prima ferdighekk. Les mer om forskjellen her.

Still et spørsmål

Andre så også på disse produktene