SALGSBETINGELSER


PRIS -

Alle priser vises i Norske kroner og er inkludert MVA. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i handlekurven før bestilling er foretatt.

LEVERING -

Vi leverer planter til hele sør, øst og midt Norge - unntatt ikke brofaste øyer. Leveringstiden oppgis etter best skjønn, men vi påtar oss intet ansvar for forsinkelser i leveringen på grunn av streik,
lock-out, force majeure eller transportforsinkelser.

FOREBEHOLD -

Vi tar forbehold for tastefeil, prisfeil, leveringsforsinkelser, moms-, valuta- og avgiftsendringer, prisstigninger, force majeure, utsolgte eller utgåtte varer samt leveringssvikt fra våre leverandører.

ORDREBEKREFTELSE OG FAKTURA -

Når vi har mottatt din bestilling, sendes ordrebekreftelse på e-post. Etterfølgende fremsendes faktura/bekreftelse på e-post. Ordren anses ikke som bindende før faktura / bekreftelse er fremsendt.

GARANTI -

Som kunde hos oss er du dekket av vår vekstgaranti. Skulle du være så uheldig at planten dør eller ikke har tilfredsstillende vekst får du 50 % på nye barrotsplanter, 20 % på planter i potte og
25 % på ferdighekk. Les mer om vekstgarantien her (lenke). For øvrig gjelder alminnelige regler etter forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven. Bemerk at kjøp av hekkplanter er unntatt fra angrerettsloven etter § 22 punkt b (varer som går raskt ut på dato).

KREDITTSJEKK -

Hvis du velger å betale med faktura gjennomføres kredittsjekk. Kredittsjekken vil generere et gjenpartsbrev med dine kredittopplysninger.

GAVEKORT -

Gavekort er gyldige i 1 år fra kjøpsdato.

 

VILKÅR FOR BETALING GJENNOM BAMBORA

Se vilkår for betaling gjennom Bambora her (lenke)

NETTBUTIKKEN

Denne nettbutikk er eiet av Planteglede AS, organisasjonsnummer 920577660. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse.

Kontakt informasjon

Telefon nummer: 6779 3087

Epost adresse: info@planteglede.no

Juridisk adresse: Torvveien 19, 1383 Asker